Act-On, moderne marketing voor uw business

Het marketingplatform van Act-On biedt u de hulpmiddelen die u nodig heeft om de juiste berichten op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. De software bestaat sinds 2008 en is gericht op de marketeer uit de 21e eeuw: een fijne gebruikerservaring met veel mogelijkheden en krachtige resultaten.

Act-on is één van de goedkoopste marketingautomation-software op de markt waarbij zowel inbound als outbound mogelijkheden zijn. Daarnaast is er een zeer goede integratie met CRM-systemen waaronder Salesforce.

Marketing automation met Act-On

Met marketing automation krijgt u nieuwe leads op persoonsniveau in het vizier, kunt u ze persoonlijk opvolgen en weet u precies wanneer potentiële klanten ‘salesrijp’ zijn. Met de marketing automation software van Act-On creëert u onder andere de volgende onderdelen:

  • Landingspagina’s
  • Workflows
  • E-mail templates
  • E-mail leadnurturing
  • Leadscoring & -management
  • Triggerprogramma’s

Forrester onderzoek: Act-On leider marketingautomation-platforms

Forrester Research publiceerde eind 2016 het rapport ‘Forrester Wave for L2RM Platform Vendors’. In dit rapport werden de belangrijkste marketing automation (‘Lead-To-Revenue Management’) platforms met elkaar vergeleken. Op basis van een uitgebreide evaluatie kwalificeerde Forrester Research Act-On hierbij als ‘leader’.

Meer informatie over marketing automation?

Wilt u meer weten over marketing automation of vindt u het moeilijk om de juiste pakketkeuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze inboundmarketing-medewerkers hebben ervaring met diverse automation-tools, waarmee zij dagelijks voor diverse klanten werken. We geven graag onafhankelijk advies over welke tool het beste bij uw doelstellingen, huidige marketingsituatie en budget past.

ContentXperience en Act-On

ContentXperience is partner van Act-On. Voor diverse klanten heeft ContentXperience de marketingautomation-software van Act-On succesvol ingezet.

Act-On in de CX Academy

Tijdens de Act-On-training van CX Academy helpen we u op weg met de marketingautomation-software van Act-On. Centraal in deze training

staan de principes van inbound marketing en hoe Act-On die kan automatiseren.

Marketing automation-partners