Bennie is online!

De website van onze creatieve vraagbaak Bennie is online gegaan. Bennie is door ContentXperience in het leven geroepen om bedrijven te inspireren op het gebied van marketing en communicatie en om nieuwe markten aan te boren.

Bennie creatief
Op de website van Bennie kunnen mensen een gratis marketing-toolkit bestellen. Daarin zit een boekje met de leukste Guerrilla Marketingtips en -voorbeelden, een poster ‘Twitter, hoe het niet moet’ en enkele Bennie wildplakstickers. Bennie wil mensen laten zien wat goede marketing en communicatie is. Hij voert zelf zijn eigen creatieve marketingtips uit. Deze leuke en ludieke acties zijn te bewonderen op zijn website en in dit filmpje.

Bennie sociaal
Bennie is natuurlijk ook te vinden op Twitter. Hij houdt zijn volgers op de hoogte van de beste tips en leukste acties en geeft gratis advies op het gebied van marketing en communicatie. Vragen op het gebied van (content) marketing, communicatie en crossmedia design kunnen aan Bennie gesteld worden middels een tweet, onder vermelding van de hashtag #BennieCX. Hij geeft altijd een gepast antwoord.

Bennie benieuwd?
Bent u benieuwd naar deze creatieve vraagbaak van ContentXperience? Bekijk dan even zijn website op www.benniecx.nl. Natuurlijk kunt u daar ook de gratis Bennie Toolkit bestellen!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tags:

Marketing automation-partners