Bezoek uit de Verenigde Arabische Emiraten in kader van handelsmissie

Ondernemer Afra Almarar uit de Verenigde Arabische Emiraten bracht op 9 mei een bezoek aan ContentXperience als onderdeel van de handelsmissie ‘Vrouwen in Ondernemen’, georganiseerd door het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Tijdens het bezoek is gesproken over de verschillende manieren van ondernemen en de overeenkomsten tussen bedrijven in Nederland en de Emiraten.

Het doel van de handelsmissie is om meer te leren over de aanpak in ondernemerschap in Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi Arabië en het inspelen op positieve ontwikkelingen in de Emiraten en Saoedi Arabië wat betreft vrouwelijke arbeidsparticipatie. De vrouwen uit de regio die zijn uitgenodigd worden gezien als ‘agents of change’.

Tijdens haar bezoek aan ContentXperience sprak Afra Almarar met Janneke Kloosterman en Dirk Kremers over de verschillende expertises van ContentXperience, haar ervaringen tot dusver in Nederland en de manier van zakendoen in de Verenigde Arabische Emiraten. Via een presentatie en rondleiding leerde Afra de structuur, cultuur en de expertises van ContentXperience kennen. “Wat ik leuk vind aan ContentXperience is dat het bedrijf heel verwelkomend is en mensen erg benaderbaar zijn,” vertelt ze.

Gezamenlijk werd gezocht naar overeenkomsten tussen ContentXperience en het bedrijf van Afra, Toaster Productions ME. Ook de manieren waarop een eventuele samenwerking tussen de bedrijven plaats kan vinden werd besproken. Vooral de manier waarop ContentXperience is ingericht sprak haar erg aan. “Wat ik interessant vind, is de manier waarop ContentXperience verschillende diensten als afzonderlijk merk positioneert,” vertelt Afra. “Dit is iets dat ik zeker ook ga implementeren in mijn eigen bedrijf.”

Afra Almarar is de oprichter van Toaster Productions, een productiebedrijf in de tv- en filmindustrie in de VAE. Toaster Productions regisseert en produceert verschillende projecten. Van een awareness-project van de drugs- en justitiële afdeling in de Emiraten tot korte films, commercials en tv-programma’s.

We maakten van haar bezoek een korte impressievideo die je hier kunt bekijken.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tags:

Marketing automation-partners