1 november 2018: Content Marketing Café

Op donderdagmiddag 1 november 2018 organiseert ContenXperience weer het Content Marketing Café! Deze editie gaat over contentmarketing, de centrale vraag is ‘Hoe kan content je marketingstrategie versterken?’.

Contentmarketing is een hot topic. In een wereld waar ‘online’ zo belangrijk is ontkomt u er niet aan. Vrijwel iedere organisatie creëert en post online content. Maar hoe creëert u content die écht naadloos op je doelgroep aansluit? Met andere woorden:

Hoe interesseert u het juiste publiek met een sterke boodschap op het perfecte moment?

Schrijf u nu gratis in en kom tijdens het Content Marketing Café meer te weten over recente ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing en contentstrategieën. Laat u inspireren door interessante praktijkcases die het nét even anders hebben aangepakt!

Het evenement vindt plaats op 1 november 2018 van 15:00 tot 17:00 uur, met aansluitend een borrel en heerlijke hapjes. Een uitstekende gelegenheid om ook eens ervaringen en kennis te delen met collega-marketeers uit verschillende branches.

Programma donderdag 1 november 2018

  • Britt Litjens,  Marketingconsultant – Intro: Waarom is content zo belangrijk voor uw organisatie?
  • Malou Arends,  Contentspecialist – Tips & tricks van een copywriter: Hoe maakt u écht goede content? (Zelfs voor zoete puntpaprika’s)
  • Marja Vijverberg,  (Trade)marketing- en Accountmanagement bij Cooperatie DOOR – Agrimarketing Case: Contentmarketing in een traditionele markt.
  • Robbert Boeijink,  Contentspecialist – Contentmarketing voor de IT-branche.
  • – Workshop ’15-minute engaging content challenge’!
  • – Tot slot rondt Britt Litjens de middag af en praten we gezellig na tijdens de borrel!
Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners