ContentXperience breidt het team verder uit!

ContentXperience groeit als kool! De afgelopen weken werd het team uitgebreid met vier nieuwe medewerkers: Quinton Hermsen startte als motion graphic designer, Ellen Willemsen is begonnen als crossmedia designer & DTP’er en Suzanne de Kort en Annieke Hoekman versterkten het marketingteam.

Stabiele groei

Alex Steg, directeur van ContentXperience, verklaart de recente uitbreiding: “ContentXperience zet zich al jaren in de markt als full-service marketingbureau. Door zorgvuldig aan die missie te werken, hebben we ondertussen alle gewenste expertises in huis op het gebied van digital marketing, contentcreatie en cross-media design. Onze experts zijn thuis op alle terreinen van het marketingvak: van strategische, inhoudelijke en technische knowhow, tot uitgebreide expertise in content-, inbound- en online marketing. Een aanpak die ons geen windeieren legt, want de afgelopen jaren zien we een constante groei in mooie, nieuwe opdrachten en opdrachtgevers, wat zich weer vertaalt in de vraag bij ContentXperience naar nieuwe, talentvolle mensen. En de afgelopen tijd hebben wij die gelukkig weer aan ons personeelsbestand kunnen toevoegen.”

ContentXperience

ContentXperience is een full-service digital marketing agency, gespecialiseerd in inbound-, content- en online marketing, contentcreatie en cross-media design. Bij ContentXperience voeren we opdrachten en campagnes uit van a tot z: van brainstorm en strategisch plan tot de oplevering van complete marktingcampagnes, websites, video’s, whitepapers en diverse andere contentvormen.

Bent u benieuwd of wij uw marketing op weg kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op door het formulier rechts in te vullen!

Wilt u ons team ontmoeten en kennismaken met inbound marketing? Schrijf u dan in voor het Marketing Made Easy event op 16 november aanstaande. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners