ContentXperience Gold member van HubSpot

Vanaf heden is ContentXperience de trotse bezitter van het HubSpot Agency Partner Certification. HubSpot is een inboundmarketing-softwareleverancier die, onder andere in samenwerking met ContentXperience, organisaties helpt om:

  • nieuwe websitebezoekers aan te trekken;
  • kwalitatieve leads te genereren;
  • inzicht te krijgen in marketinginspanningen;
  • de samenwerking tussen marketing en sales te verbeteren.

hubspot-goldAfgelopen jaar hebben de inbound-experts van ContentXperience hun inboundmarketing-certificering reeds behaald. De ‘Inbound Certification’ is een uitgebreide marketingcursus van HubSpot en het bevat de belangrijkste kernelementen uit de inbound-methodologie. Met het nieuwe Agency Partner-certificaat geeft HubSpot aan dat zij vertrouwen hebben in ContentXperience als reseller en partner van hun all-in-one marketingplatform. Het Gold membership is niet geheel onterecht; voor diverse klantaccounts weet ContentXperience de marketingautomation-software succesvol in te zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden ten aanzien van inbound marketing en hoe ContentXperience HubSpot kan inzetten om uw onderneming vooruit te helpen? Download dan hier het e-book ‘Inbound Marketing, the basics’.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners