ContentXperience komt met 1-minute videoserie over digital marketing

Met de serie 1-Minute Marketing neemt ContentXperience een kijkje in de wereld van digital contentmarketing. Verschillende specialisten van ContentXperience leggen in korte 1-minute video’s diverse onderwerpen uit die een belangrijke rol spelen in succesvolle contentmarketing.  

Zo worden in de 1-minute video’s onder andere onderwerpen besproken als always-on marketing, buyer persona-onderzoek, branding, populaire contentvormen, strategische campagnemarketing, marketing automation, video- en audiocontent, campagnewebsites, marketing analytics en Marketing as a Service. Kortom, onderwerpen die interessant zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van digital marketing. 

Je vindt de 1-Minute Marketing-serie op ons YouTube-kanaal of in deze playlist. De eerste afleveringen staan online, maar worden regelmatig aangevuld met nieuwe onderwerpen. Door je te abonneren op ons YouTube-kanaal blijf je op de hoogte van de nieuwe afleveringen. 

Heb je interesse in 1-minute video’s voor jouw bedrijf of organisatie? Bekijk dan eens onderstaande video of neem voor meer informatie contact met ons op. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners