ContentXperience kondigt samenwerking aan met marketing intelligence startup IKUU

Met trots presenteren wij de start van een intensieve samenwerking tussen ContentXperience en IKUU. Marketing intelligence-bedrijf IKUU laat marketing en business intelligence samenkomen en biedt hiermee een oplossing voor marketingafdelingen die op zoek zijn naar meer inzicht in hun digitale marketingactiviteiten.

Wat kunt u verwachten?

IKUU is een intern ontwikkeld platform waarmee we in staat zijn om alle door u gebruikte marketingtools te integreren. De data wordt vervolgens verzameld, gecombineerd en op een overzichtelijke manier beschikbaar gesteld door middel van periodieke rapportages. Al uw resultaten op het gebied van online marketing, social media, marketing automation en e-mail zijn hierdoor in één oogopslag inzichtelijk. Ook de performance van uw website wordt meegenomen en bovendien worden resultaten van verschillende campagnes en periodes automatisch vergeleken.

IKUU maakt marketing leuker en inzichtelijker

Met IKUU bent u in staat om uw campagnes volledig datagestuurd en op basis van feiten naar een hoger niveau te tillen. Alex Benou, oprichter van IKUU: ‘Het grote voordeel van IKUU is dat we ons volledig focussen op de vraagstukken van de moderne marketeer. Met dit nieuwe platform maken we marketing niet alleen inzichtelijker, maar ook leuker.’

Maakt u al gebruik van onze rapportagemogelijkheden?

Indien u op dit moment al gebruikmaakt van onze rapportages, ontvangt u vanaf nu de rapportages vanuit IKUU. Dit houdt in dat uw rapportages worden uitgebreid met nieuwe, geïntegreerde informatie over bijvoorbeeld uw conversieratio, gemiddelde kosten per conversie en traffic per medium.

IKUU Insights

IKUU is inmiddels alweer bezig met de doorontwikkeling van het platform. Begin 2018 zal IKUU, naast het huidige IKUU Reports, ook IKUU Insights presenteren. IKUU Insights is een interactief dashboard dat u volledig zelfstandig kunt besturen.

Meer weten? Lees alles over IKUU op www.ikuu.io of neem contact met ons op via info@ikuu.io of +31 (0)26-2020362

Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners