ContentXperience verhuist naar prachtig nieuwe locatie in Arnhem

Full-service content- en marketingbureau ContentXperience is op 9 april 2018 verhuisd naar een prachtig nieuwe locatie in Arnhem. Aangezien de huidige vestiging geen ruimte meer bood voor de groei van ContentXperience, werd er op zoek gegaan naar een nieuwe vestiging. Deze heeft het marketingbedrijf ruim een kilometer verderop gevonden. Het nieuwe kantoor van ContentXperience is gevestigd in een karakteristiek, monumentaal pand aan de Velperweg 148 in Arnhem.

Sterke groei

ContentXperience is het afgelopen decennium uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf bestaande uit een team van 25 enthousiaste medewerkers. Het bedrijf staat ondertussen bekend in de markt als een belangrijke en betrouwbare speler op het gebied van digital marketing, contentcreatie en cross-media design. Niet alleen zijn we daarbij gespecialiseerd in marketing voor de IT-industrie, maar ook bedrijven uit andere sectoren weten ons steeds beter te vinden.

Daarnaast heeft ContentXperience de afgelopen twee jaar de familie uitgebreid met een tweetal dochterondernemingen waar we enorm trots op zijn, te weten NewHeap software development en IKUU marketing analytics. Bedrijven met ieder hun eigen expertises die fantastisch aansluiten op de dienstverlening van ContentXperience.

Velperweg in Arnhem

De Velperweg, in het verleden een van de belangrijkste uitvalswegen van Arnhem, biedt thans onderdak aan gerenommeerde bedrijven als ING Bank, AKZO Nobel, Van Lanschot Bankiers, het Nederlands Wijnmuseum en vanaf nu dus ook aan ContentXperience.

Wil je onze nieuwe locatie een keer komen bekijken? Je bent van harte welkom! Hieronder vind je onze nieuwe contactgegevens.

ContentXperience BV
Velperweg 148
6824 HN Arnhem
E-mail: info@contentxperience.nl
Tel.: 026-7999066

Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners