Trainingen

Succesvol aan de slag met marketing automation en contentmanagement-software
U wilt aan de slag met uw nieuwe marketing automation of contentmanagement-software, maar u heeft nog niet de juiste kennis in huis. Via de CX Academy biedt ContentXperience een passende oplossing met trainingen in een diversiteit aan marketing automation-smaken. Tijdens deze trainingen worden alle basisaspecten behandeld waarmee gebruikers een succesvolle start kunnen maken met marketing automation of contentmanagement. Een greep uit ons aanbod:

Training HubSpot Marketing
Training Salesforce Pardot
Training WordPress Content Management

Masterclass: Marketing Automation

U kunt marketing automation software gebruiken om de door inbound marketing binnengekomen leads te onderhouden, te voeden en te converteren. In deze masterclass leren we u in één dag alles over marketing automation, welke systemen er zijn en hoe u door middel van marketing automation leads kunt converteren tot klanten.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Inbound Marketing

Inbound marketing is hot! Bent u er klaar voor? Inbound marketing gaat niet om het pushen van een boodschap en dit opdringen aan de doelgroep. Inbound-technieken zorgen ervoor dat een potentiële klant u vindt, niet andersom. De kwaliteit van uw content is daarbij van enorm belang. Leer in deze masterclass alles over inbound marketing.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Contentmarketing & contentcreatie

Heeft u uw contentmarketing goed op orde? Met contentmarketing maakt u relevante content die precies aansluit bij de behoeften van uw Buyer Persona. In deze masterclass leert u de basisbeginselen van contentmarketing, en hoe u het succesvol inzet om traffic te genereren.

Schrijf u nu in!

Updates

Blog 24 november 2022 | Marc van Onna

Contentmarketing in 2023: zeven trends om rekening mee te houden

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van contentmarketing. Maar waar moet je op focussen als je relevant wilt blijven…

Lees meer
Blog 10 november 2022 | Maarten Buser

De businessvoordelen van apps: een gouden kans voor tweezijdige communicatie

Mobiele communicatie is niet meer weg te denken uit onze levens; privé én zakelijk. Apps zijn hier onlosmakelijk mee…

Lees meer
Nieuws 21 oktober 2022 | Redactie ContentXperience

IKUU lanceert nieuwe dienst: pijlsnelle appontwikkeling

Webontwikkelaar IKUU lanceert IKUU Apps. Deze nieuwe dienst stelt klanten in staat om in zeer korte tijd volledig werkende…

Lees meer

Marketing automation-partners