Trainingen

Succesvol aan de slag met marketing automation en contentmanagement-software
U wilt aan de slag met uw nieuwe marketing automation of contentmanagement-software, maar u heeft nog niet de juiste kennis in huis. Via de CX Academy biedt ContentXperience een passende oplossing met trainingen in een diversiteit aan marketing automation-smaken. Tijdens deze trainingen worden alle basisaspecten behandeld waarmee gebruikers een succesvolle start kunnen maken met marketing automation of contentmanagement. Een greep uit ons aanbod:

Training HubSpot Marketing
Training Salesforce Pardot
Training WordPress Content Management

Masterclass: Marketing Automation

U kunt marketing automation software gebruiken om de door inbound marketing binnengekomen leads te onderhouden, te voeden en te converteren. In deze masterclass leren we u in één dag alles over marketing automation, welke systemen er zijn en hoe u door middel van marketing automation leads kunt converteren tot klanten.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Inbound Marketing

Inbound marketing is hot! Bent u er klaar voor? Inbound marketing gaat niet om het pushen van een boodschap en dit opdringen aan de doelgroep. Inbound-technieken zorgen ervoor dat een potentiële klant u vindt, niet andersom. De kwaliteit van uw content is daarbij van enorm belang. Leer in deze masterclass alles over inbound marketing.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Contentmarketing & contentcreatie

Heeft u uw contentmarketing goed op orde? Met contentmarketing maakt u relevante content die precies aansluit bij de behoeften van uw Buyer Persona. In deze masterclass leert u de basisbeginselen van contentmarketing, en hoe u het succesvol inzet om traffic te genereren.

Schrijf u nu in!

Updates

Een zakelijke podcast maken, wat komt daar allemaal bij kijken?
Blog 13 april 2021 | Frank Faassen

Een zakelijke podcast maken, wat komt daar allemaal bij kijken?

Podcasts zijn makkelijk te consumeren en te delen. Steeds meer bedrijven ontdekken de podcast daarom als het ideale medium om…

Lees meer
Uitleganimatie
Blog 8 april 2021 | Guido Schenau

Uitleganimatie: breng een complexe boodschap helder in beeld

Een uitleganimatie is een fantastische manier om in een of twee minuten duidelijk te maken wat een nieuw product of dienst…

Lees meer
Referentievideo
Blog 25 maart 2021 | Guido Schenau

Referentievideo’s: een directe impact op verkoopcijfers

Van alle innovatieve videogenres die beschikbaar zijn om letterlijk zichtbaar te zijn bij je doelgroep, behoort de…

Lees meer

Marketing automation-partners