Trainingen

Succesvol aan de slag met marketing automation en contentmanagement-software
U wilt aan de slag met uw nieuwe marketing automation of contentmanagement-software, maar u heeft nog niet de juiste kennis in huis. Via de CX Academy biedt ContentXperience een passende oplossing met trainingen in een diversiteit aan marketing automation-smaken. Tijdens deze trainingen worden alle basisaspecten behandeld waarmee gebruikers een succesvolle start kunnen maken met marketing automation of contentmanagement. Een greep uit ons aanbod:

Training HubSpot Marketing
Training Salesforce Pardot
Training WordPress Content Management

Masterclass: Marketing Automation

U kunt marketing automation software gebruiken om de door inbound marketing binnengekomen leads te onderhouden, te voeden en te converteren. In deze masterclass leren we u in één dag alles over marketing automation, welke systemen er zijn en hoe u door middel van marketing automation leads kunt converteren tot klanten.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Inbound Marketing

Inbound marketing is hot! Bent u er klaar voor? Inbound marketing gaat niet om het pushen van een boodschap en dit opdringen aan de doelgroep. Inbound-technieken zorgen ervoor dat een potentiële klant u vindt, niet andersom. De kwaliteit van uw content is daarbij van enorm belang. Leer in deze masterclass alles over inbound marketing.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Contentmarketing & contentcreatie

Heeft u uw contentmarketing goed op orde? Met contentmarketing maakt u relevante content die precies aansluit bij de behoeften van uw Buyer Persona. In deze masterclass leert u de basisbeginselen van contentmarketing, en hoe u het succesvol inzet om traffic te genereren.

Schrijf u nu in!

Updates

Blog 4 januari 2021 | Alex Benou

Hoe je online groeit, met een professionele website en customer dataplatform

Snel een corporate website live zetten of een site die geschikt is voor marketingcampagnes, is voor veel bedrijven een…

Lees meer
Blog 4 januari 2021 | Alex Benou

Waarom IKUU Pages de oplossing is voor optimale web presence

Er gaat geen dag voorbij zonder dat we de vraag krijgen ‘maar waarom zouden wij met IKUU in zee moeten gaan voor onze web…

Lees meer
Blog 22 december 2020 | Redactie ContentXperience

Zeven marketingtrends die je helpen om in 2021 in beeld te zijn

Ben jij al bezig met je marketingstrategie voor 2021? In deze blog helpen we je vast op weg met zeven belangrijke trends die…

Lees meer

Marketing automation-partners