Trainingen

Succesvol aan de slag met marketing automation en contentmanagement-software
U wilt aan de slag met uw nieuwe marketing automation of contentmanagement-software, maar u heeft nog niet de juiste kennis in huis. Via de CX Academy biedt ContentXperience een passende oplossing met trainingen in een diversiteit aan marketing automation-smaken. Tijdens deze trainingen worden alle basisaspecten behandeld waarmee gebruikers een succesvolle start kunnen maken met marketing automation of contentmanagement. Een greep uit ons aanbod:

Training HubSpot Marketing
Training Salesforce Pardot
Training WordPress Content Management

Masterclass: Marketing Automation

U kunt marketing automation software gebruiken om de door inbound marketing binnengekomen leads te onderhouden, te voeden en te converteren. In deze masterclass leren we u in één dag alles over marketing automation, welke systemen er zijn en hoe u door middel van marketing automation leads kunt converteren tot klanten.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Inbound Marketing

Inbound marketing is hot! Bent u er klaar voor? Inbound marketing gaat niet om het pushen van een boodschap en dit opdringen aan de doelgroep. Inbound-technieken zorgen ervoor dat een potentiële klant u vindt, niet andersom. De kwaliteit van uw content is daarbij van enorm belang. Leer in deze masterclass alles over inbound marketing.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Contentmarketing & contentcreatie

Heeft u uw contentmarketing goed op orde? Met contentmarketing maakt u relevante content die precies aansluit bij de behoeften van uw Buyer Persona. In deze masterclass leert u de basisbeginselen van contentmarketing, en hoe u het succesvol inzet om traffic te genereren.

Schrijf u nu in!

Updates

Nieuws 4 september 2023 | Redactie ContentXperience

Nu uit: het tweede nummer DataXperience, vol inspirerende verhalen over data en business

Met trots presenteren we het nieuwe nummer van DataXperience, het gratis online tijdschrift over data en business.
2023 is…

Lees meer
Blog 24 augustus 2023 | Redactie ContentXperience

Video: dé manier om verhalen te vertellen

Wil je een boeiend verhaal vertellen? Steeds vaker zie je dat organisaties daarvoor gebruikmaken van video, zelfs als het…

Lees meer
Blog 4 augustus 2023 | Marc van Onna

Vijf manieren waarop je ChatGPT en Bard kunt inzetten voor je contentmarketing

Over ChatGPT van Open AI en concurrent Bard van Google, is inmiddels al veel gezegd en geschreven. Welke van de twee je…

Lees meer

Marketing automation-partners