Trainingen

Succesvol aan de slag met marketing automation en contentmanagement-software
U wilt aan de slag met uw nieuwe marketing automation of contentmanagement-software, maar u heeft nog niet de juiste kennis in huis. Via de CX Academy biedt ContentXperience een passende oplossing met trainingen in een diversiteit aan marketing automation-smaken. Tijdens deze trainingen worden alle basisaspecten behandeld waarmee gebruikers een succesvolle start kunnen maken met marketing automation of contentmanagement. Een greep uit ons aanbod:

Training HubSpot Marketing
Training Salesforce Pardot
Training WordPress Content Management

Masterclass: Marketing Automation

U kunt marketing automation software gebruiken om de door inbound marketing binnengekomen leads te onderhouden, te voeden en te converteren. In deze masterclass leren we u in één dag alles over marketing automation, welke systemen er zijn en hoe u door middel van marketing automation leads kunt converteren tot klanten.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Inbound Marketing

Inbound marketing is hot! Bent u er klaar voor? Inbound marketing gaat niet om het pushen van een boodschap en dit opdringen aan de doelgroep. Inbound-technieken zorgen ervoor dat een potentiële klant u vindt, niet andersom. De kwaliteit van uw content is daarbij van enorm belang. Leer in deze masterclass alles over inbound marketing.

Schrijf u nu in!

Masterclass: Contentmarketing & contentcreatie

Heeft u uw contentmarketing goed op orde? Met contentmarketing maakt u relevante content die precies aansluit bij de behoeften van uw Buyer Persona. In deze masterclass leert u de basisbeginselen van contentmarketing, en hoe u het succesvol inzet om traffic te genereren.

Schrijf u nu in!

Updates

Blog 22 februari 2023 | Marc van Onna

Waarom je content in 2023 maar beter interactief kan zijn (+ 5 voorbeelden)

Leestijd: 4 minuten

Marketeers investeren in 2023 weliswaar meer in video en podcasts, maar heb je wel eens nagedacht over…

Lees meer
Always-on marketing 2021
Blog 16 februari 2023 | Marc van Onna

Always-on marketing: wat is het en wat zijn de voordelen?

Bij always-on marketing gaat het erom dat jouw merk, jouw boodschap altijd direct vooraan in gedachten (top-of-mind) zit…

Lees meer
Blog 10 januari 2023 | Jildert Visser

Jouw website hoger in Google in 2023? Gebruik deze vijf essentiële tips

Er worden elke seconde 63.000 zoekopdrachten gedaan. Google is dus net zo relevant als een decennium geleden. Toch is de…

Lees meer

Marketing automation-partners