Foto's als marketingtool

Fotografie wordt vaak ingezet bij de ontwikkeling van brochures en websites, maar het kan ook een uitstekende marketingtool zijn. Foto’s zijn namelijk snel (online) te verspreiden en koppelen een positieve beleving aan uw merk. Het verspreiden van foto’s via social media heeft als voordeel dat naast uw volgers, ook het netwerk van uw volgers de foto’s te zien krijgen. Hierdoor heeft een foto vaak een groot bereik en kan uw merk, logo of product door duizenden mensen gezien worden.

Neem contact met ons op

De verschillen tussen JPEG, GIF en PNG

We komen het vaak genoeg tegen: een wit vlak rondom een logo op een website met gekleurde achtergrond, een korrelige lijn rondom een gefotografeerd product of een grote foto die ervoor zorgt dat een webpagina heel langzaam laadt. Fouten die snel gemaakt worden, maar voorkomen kunnen worden door de afbeeldingen op de juiste manier op te slaan.

Lees meer

Instagram

Ook interessant voor contentmarketing

Het succes van Instagram toont aan dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Volgens een analyse van onderzoeksbureau Forrester biedt Instagram bedrijven en merken 120 keer meer betrokkenheid per volger dan Twitter en 58 keer meer dan via Facebook.

Lees meer

Marketing automation-partners