Stel uw eigen animatie samen

Lange teksten worden online nauwelijks meer gelezen. Mensen zijn steeds meer gefocust op beeld. Consumenten verwachten tegenwoordig dat content op een leuke, aantrekkelijke en toegankelijke manier gebracht wordt. Hoe komt uw online bedrijfscontent dan nog onder de aandacht bij de klant? Simpel: minder tekst, meer beeld. En daarvoor zijn motion graphics uitermate geschikt. Bij ContentXperience bent u daarvoor aan het juiste adres. In samenwerking met Studio Picxel maken wij de uitleganimatie die bij u past!

Bezoek Studio Picxel

Voorbeelden van onze motion graphics

ContentXperience is er erg trots op dat we diverse motion graphics (ook wel uitlegvideo’s, uitleganimaties of explanimations genoemd) hebben mogen ontwikkelen voor diverse vooraanstaande bedrijven. Klik op bijgaande afbeeldingen om de motion graphic-producties te bekijken.

Bekijk al onze projecten

Wat is een explanimation en waarom wilt u er een hebben?

Mensen hebben tegenwoordig geen tijd en zin meer om lange teksten te lezen. Ze willen snel en duidelijk een boodschap ontvangen. Bovendien zijn mensen steeds meer gefocust op audiovisuele elementen. Consumenten verwachten dat content op een leuke, aantrekkelijke en toegankelijke manier gebracht wordt. Hoe komt uw online bedrijfscontent dan nog onder de aandacht bij de klant? Simpel: minder tekst, meer beeld.

Lees meer

Uitleganimaties: onze werkwijze

Het is de combinatie van audiovisuele aspecten die de uitleganimatie (explanimation) zo waardevol maakt. Door het gebruik van tekst, beeld en geluid kan de boodschap zeer effectief gecommuniceerd worden. Bent u benieuwd hoe het proces van het ontwikkelen van een animatie verloopt en hoe wij te werk gaan? Lees dan onze whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd.’

Lees deze whitepaper

Marketing automation-partners