Websites, marketing automation en dataplatform

Een eerste indruk van je website is bepalend en onuitwisbaar, daarom zijn webdesign en gebruiksvriendelijkheid essentiële onderdelen. Een mooie, unieke en goed gestructureerde website in jouw huisstijl is het digitale uithangbord van je organisatie. Wij maken, samen met onze dochteronderneming IKUU, websites die goed gevonden worden in zoekmachines (SEO) en geschikt zijn voor alle devices (responsive). Volledig geïntegreerd met marketing automation en een customer dataplatform voor alle gewenste marketing- en sales-analyses.

Websites

Wil je een nieuwe website die goed vindbaar is in zoekmachines, een overzichtelijke lay-out heeft en optimaal functioneert op mobiele apparaten? Dan ben je bij ContentXperience en IKUU aan het juiste adres. Wij denken graag mee over het hele proces: van het creëren van een heldere menustructuur tot een vlot webdesign en SEO-geoptimaliseerde content. 

 

Responsive webdesign
Responsive webdesign is inmiddels niet meer weg te denken uit de online wereld. Zeker gezien het toenemende gebruik van mobiele apparaten kun je eigenlijk niet meer zonder. Een responsive website beweegt mee met de omgeving waarin hij wordt getoond. De website past zich aan op het apparaat (tablet, desktop, smartphone, etc.) waarmee bezoekers jouw website bekijken. Bovendien worden responsive websites hoger gerankt in de zoekresultaten van Google. Met een responsive webdesign behoud je jouw eigen huisstijl, ongeacht het device waarop de website bekeken wordt.

 

UX-design: Wat en waarom?
UX is een afkorting voor User Experience, oftewel de gebruikerservaring die iemand met een product of dienst heeft. Een website valt of staat met de ervaring die de gebruiker overhoudt bij een bezoek aan jouw website. Meer weten over UX? Lees dan het e-book Alles wat je moet weten over user experience

Landing pages

Lanceer je een nieuw product of wil je juist een bestaande dienst extra onder de aandacht brengen door middel van een campagne? Organiseer je een evenement en wil je hiervoor extra aandacht genereren? Het creëren van een landingspagina biedt de perfecte oplossing. Hier breng je op één overzichtelijke webpagina alle zaken bij elkaar die betrekking hebben op de campagne of het product. Bovendien meet je op deze pagina precies wie van jouw bezoekers wat geopend heeft en onderneem je gemakkelijk vervolgstappen.

E-mailings

Een huisstijl tot in de puntjes doorvoeren geeft een verzorgde indruk. Naast het ontwerpen van een logo, website en socialmedia-kanalen moet je ook denken aan bijvoorbeeld nieuwsbrieftemplates. De eerste indruk is immers ontzettend belangrijk wanneer je een e-mailing of e-mail nieuwsbrief verstuurt. Ga maar na: ziet deze er niet verzorgd uit? Dan zul je de e-mail snel weer verwijderen. ContentXperience zorgt voor een ontwerp dat uitnodigt tot verder lezen.

App development

Apps zijn inmiddels niet meer weg te denken van onze mobiele devices: jij gebruikt misschien wel enkele tientallen business apps op een doorsnee werkdag. Van conceptontwikkeling en interface-design, tot applicatieontwikkeling voor iOS en Android; er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een app die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Het uiterlijk van mobiele applicaties is minstens even belangrijk als de achterliggende software. Onze collega’s van IKUU bouwen met IKUU Apps gebruiksvriendelijke applicaties die niet alleen optimaal werken, maar er ook nog eens goed uitzien.

Web & App bij ContentXperience en IKUU

We luisteren naar de wensen van onze klanten, denken mee over hoe die wensen het best tot uiting kunnen worden gebracht in hun websites, landing pages en apps. Dit resulteert in effectieve en creatieve projecten die ons team samen met de klant realiseert.

 

Wil je graag meer informatie? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot web & app? Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact op!

Marketing automation-partners