Marketing-apps van A tot Z

Van conceptontwikkeling en interface-design, tot applicatieontwikkeling voor iOS en Android; er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een app die aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen. Een marketing-app kan meerdere functies hebben voor uw bedrijf, maar het is altijd belangrijk om de app een plaats te geven in de marketingmix. Welke interactie moet er met uw doelgroep gerealiseerd worden? Dat is misschien nog wel de belangrijkste vraag om te beantwoorden. Wij helpen u daar graag bij. 

Neem contact met ons op

Applicatieontwikkeling in de praktijk

We luisteren naar de wensen van onze klanten, denken mee over hun inbound marketingstrategie en adviseren hen over welke marketingcampagnes zij op welk moment in kunnen zetten. Dit resulteert in effectieve en creatieve projecten die ons team samen met de klant realiseert. Bekijk hier een aantal voorbeelden van applicaties die wij ontwikkeld hebben voor onze klanten.

Bekijk al onze projecten

Apps, een verlengstuk van uw online-marketingstrategie

De ‘app’ kun je tegenwoordig gerust een buzzwoord noemen. Het lijkt er soms zelfs wel op neer te komen dat je als organisatie de boot gemist hebt als je nog geen app in huis hebt. De vraag is echter of dat het wel zo is? Misschien is juist nu pas de tijd rijp om over een app na te gaan denken…

Lees meer

Marketing automation-partners