Efrym Willems nieuwe sales manager bij ContentXperience

Efrym Willems is per 1 mei 2020 begonnen als sales manager bij ContentXperience. Hij zal vanuit deze rol de belangen van de klanten en prospects van ContentXperience gaan behartigen en als een belangrijk aanspreekpunt dienen vanuit ContentXperience.

Alex Steg, directeur van ContentXperience, is erg blij met de komst van Efrym Willems: “Wij zijn trots dat Efrym voor ContentXperience heeft gekozen als nieuwe stap in zijn carrière. Efrym brengt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee in sales en business development binnen de IT-industrie, zowel bij IT-dienstverleners als bij partners en eindgebruikers. Zijn ervaring en expertise sluiten perfect aan op onze klantenset en op de professionalisering die wij als bedrijf doormaken.”

Efrym gaat zijn ervaring combineren met de uitgebreide content- en marketingervaring van ContentXperience en deze inzetten voor klanten. ContentXperience is de afgelopen jaren met succes doorgegroeid tot een full-service marketingbureau en heeft zich inmiddels bewezen bij vele klanten. “Met Efrym in ons team hopen we een mooie, nieuwe stap te zetten voor de verdere groei van ons bedrijf”, aldus Alex Steg.

Contact opnemen
Wil je contact opnemen met Efrym, dat kan. Hij is bereikbaar via:

Efrym Willems
Sales Manager ContentXperience
E-mail: efrym@contentxperience.nl
Tel.: 06-22796394
LinkedIn: www.linkedin.com/in/efrym-willems-7b53263

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tags:

Marketing automation-partners