Hoe ziet uw marketing eruit in 2017?

Hoewel het onmogelijk is om de toekomst te voorspellen, is het wel degelijk mogelijk om je er op voor te bereiden. We kunnen resultaten uit het verleden analyseren en deze meenemen naar de marketing die we doen in het heden. Sterker nog, we kunnen daardoor voorspellingen doen over welke kant het op zal gaan met bepaalde zaken.

Van slimme content en geïntegreerde sales- en marketingplatforms, tot door het internet aangestuurde koelkasten, er komen veel nieuwe technologieën en ontwikkelingen op ons af. Tegelijkertijd zullen in 2017 de native advertentieomzetten stijgen naar een voorspelde 17,5 miljard dollar, maar zal ook het aantal via het internet aangesloten devices wereldwijd groeien tot boven de 20 miljard.

Meer in detail zul je zien hoe marketing steeds meer kenmerken zal bevatten als:

  • persoonlijk
  • geïntegreerd
  • native
  • data-gestuurd
  • mobiel

E-book ‘The Future of Marketing’
In het e-book ‘The Future of Marketing’ worden enkele grote marketingtrends bekeken die je waarschijnlijk gaat tegenkomen in de komende jaren, vergezeld van enkele tips over hoe je kunt profiteren van deze trends. Dit interessante e-book kun je via de link in de rechterkolom downloaden.

Terug naar het blogoverzicht

Tags:

Marketing automation-partners