IKUU zet met IKUU Pages een krachtige web engine op de markt met rijke features

IKUU zet IKUU Pages op de markt, een krachtige engine voor de ontwikkeling van corporate- en marketingwebsites. IKUU Pages is ontwikkeld door de developers van IKUU Dataplatform, het customer dataplatform van het bedrijf. Websites gebouwd in IKUU Pages bieden standaard integratie met marketing automation en met IKUU dataplatform voor geavanceerde marketing analytics. De eerste projecten zijn reeds succesvol opgeleverd.

Wie een professionele website in de lucht wil brengen, komt voor uitdagingen te staan. Hoe onderscheid je je van de concurrentie? Hoe zorg je ervoor dat de website voorzien is van de nieuwste marketingtechnieken? Daar komt bij dat er vaak een houdbaarheidsdatum aan een website zit van een jaar of vijf. Tussentijds zul je ook regelmatig moeten verversen, om gevonden te worden (SEO) en te blijven boeien. Alleen een goede website is dus niet genoeg. Voor digitale groei is een uitgekiende strategie nodig.

Onderscheidende website met extra’s

“De specialisten van IKUU begrijpen marketing en sales”, zegt Alex Benou, directeur van IKUU. “Zij koppelen die kennis aan zowel technische knowhow als aan creativiteit. Dit alles komt samen in een nieuw, slim en betaalbaar product: IKUU Pages.”

“Met IKUU Pages kunnen we snel unieke websites lanceren die technisch goed, veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Content kan eenvoudig aangepast worden. Bovendien is in de Corporate en Marketing-variant standaard IKUU Dataplatform geïntegreerd en worden website opgeleverd met marketing automation-software. In de Light-variant van IKUU Pages is een upgrade mogelijk”, vertelt Benou.

De integratie met marketing automation-software is een unieke feature in IKUU Pages. Marketing automation is een bewezen effectieve methode om in korte tijd meer leads, meer conversies en meer marge te behalen en tevens een volledig inzicht te verkrijgen op de leads die gegenereerd zijn via de website.

Ook IKUU Dataplatform is een uniek product. Het verzamelt en presenteert relevante data uit alle marketingtools op één plek. Zo ontdekken gebruikers trends die anders verborgen blijven en krijgen ze een compleet klantbeeld.

Meer weten over IKUU Pages en IKUU Dataplatform? Kijk dan op www.ikuu.io.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners