Masterclass: Inbound Marketing

Inbound Marketing is een methodiek die ervoor zorgt dat mensen naar u toekomen doordat u online relevante en waardevolle content deelt. Met inbound marketing zorgt u ervoor dat klanten met u in contact willen komen, omdat u waarde toevoegt aan de vragen en uitdagingen die ze hebben.

Bent u geïnteresseerd in inbound marketing, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wilt u weten of inbound marketing geschikt is voor uw onderneming? In deze masterclass leren we u in één dag alles over inbound marketing en hoe u zelf een succesvolle inboundmarketing-strategie kunt opzetten.

Wat leert u deze dag?

  • Onderscheid in de begrippen inbound marketing, contentmarketing en online marketing
  • Wat is het belang van een goede contentstrategie en hoe kan ik deze ontwikkelen?
  • Hoe zet ik een succesvolle inboundmarketing-campagne op?
  • Wat is een buyer persona en hoe kan ik deze opstellen?
  • Wat is een buyer journey en hoe kan ik deze opstellen?
  • Wat is marketing automation en hoe kan het mij ondersteunen bij mijn inboundmarketing-aanpak?
  • Hoe kan ik mijn inboundmarketing-campagnes monitoren, analyseren en bijsturen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat inbound marketing succesvol is en blijft?

Voor wie is deze training?

  • Voor marketeers die de marketing van hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen.

CX Academy: Masterclass Inbound Marketing

Prijs: € 495,-
Datum: In overleg
Tijd: 09:30 – 17:00 (incl. een heerlijke lunch en tussendoortjes)
Locatie: ContentXperience
Velperweg 28A
6824 BJ Arnhem

 

Marketing automation-partners