Joanne Timmerman

Liefde voor taal heeft Joanne zowel voor het Nederlands als het Engels. Zo volgde ze tijdens haar opleiding een cursus Cambridge English op Advanced-niveau. In alles wil ze haar vindingrijke geest de ruimte te geven. De functie van Copywriter bij ContentXperience zit haar dan ook als gegoten. Haar ambitie is hier haar innerlijke typemachine te trainen en te polijsten. Met alle aanwezige expertise wordt ze opgeleid tot volwaardig schrijfster.

Joanne studeerde begin 2019 af als communicatiespecialiste (Bachelor of Arts). Tijdens haar studie Communicatie aan de Hogeschool in Ede wekte de creatieve kant van het vak haar interesse. Zo heeft ze als stagiair ervaring opgedaan bij een drukkerij in Amsterdam en werkte ze op de redactie van het magazine Eva van de Evangelische Omroep (EO). Aansluitend rolde ze bij de EO in de functie van marketeer. Op de marketingafdeling schreef ze haar afstudeeronderzoek.

Joannes droom is ooit een kinderboek uit te geven, met eigen illustraties. Tot die tijd creëert ze, als ware taalpurist en met een vlotte pen, teksten in alle vormen en stijlen.

Werkdagen: ma, di, wo, do, vr

E: joanne@contentxperience.nl 

Marketing automation-partners