Nieuwe aanwinsten in het ContentXperience-team

Tijdens de zomermaanden hebben vier nieuwe collega’s ons team versterkt. Tijd om ze voor te stellen: Shanna de Weijer en Petra Tilleman zijn beiden net afgestudeerd en voegen een frisse blik toe aan ons team als online marketing specialist en content- en campagnemanager. Ook is onze oud-collega Bianca Overboom terug op haar plek als content- en campagnemanager en tot slot is Frank Faassen bij ContentXperience aan de slag gegaan als operationeel manager.

“ContentXperience zet zich al jaren in de markt als full-service marketingbureau”, vertelt Alex Steg, directeur van ContentXperience. “Door zorgvuldig aan die missie te werken, hebben we ondertussen alle gewenste expertises in huis op het gebied van digital marketing, contentcreatie en cross-media design. Daardoor blijft ContentXperience doorgroeien in mooie, nieuwe opdrachten en nieuwe opdrachtgevers, wat zich weer vertaalt in een vraag naar nieuwe, talentvolle mensen. En de afgelopen tijd hebben wij die met de komst van Shanna, Petra, Bianca en Frank gelukkig weer aan ons personeelsbestand kunnen toevoegen.”

ContentXperience

ContentXperience is een full-service digital marketing agency, gespecialiseerd in inbound-, content- en online marketing, contentcreatie en cross-media design. Bij ContentXperience voeren we opdrachten en campagnes uit van a tot z: van brainstorm en strategisch plan tot de oplevering van complete marktingcampagnes, websites, video’s, whitepapers en diverse andere contentvormen.

Ben jij benieuwd of wij jouw marketing op weg kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op door het formulier rechts in te vullen!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners