Full-service online events en webinars

Van concept tot promotie en uitvoering


Een online event maakt uw bedrijf zichtbaar. En dat is belangrijk, vooral in deze tijd. Een succesvol event helpt klanten en geeft uw bedrijf een boost. Doelgerichtheid is daarbij essentieel. ContentXperience maakt uw online event tot een succes, door te ondersteunen bij het concept, de organisatie, techniek en promotie. Lees alle mogelijkheden hieronder.

Uw online event begint met een aantrekkelijk concept

Een online event moet aansluiten bij de doelen en expertise van uw bedrijf. Daarnaast moeten mensen getriggerd worden om mee te doen. Geef het event waarde door een expert uit te nodigen, of een cadeautje weg te geven. Bedenk een onderwerp dat nuttig is voor uw potentiƫle klanten, zoals een stappenplan of Q&A. ContentXperience ondersteunt u, of maakt een aantrekkelijk concept op maat.

Wij helpen u met de juiste voorbereiding en planning

Elk evenement moet voorbereid en geoefend worden. Ook een online event. Welke vorm neemt het evenement aan: is het een webinar, een rondetafelgesprek of eerder een discussiepanel? Spreekt u zelf, of nodigt u een spreker uit? Wilt u met meerdere mensen spreken? Wanneer vindt het event plaats, en hoe ver van tevoren verstuurt u de uitnodigingen? ContentXperience gebruikt een handzaam stappenplan voor de praktische kant van een online event. Wij delen dit plan graag met u, of nemen de organisatie uit handen.

De geschikte techniek is essentieel voor uw online event

Om een online event tot een succes te maken, moet de techniek waterdicht zijn. Geschikte software, camera en microfoon zijn essentieel. ContentXperience helpt u om een event op te zetten in toegankelijke software-oplossingen als Webex Meetings, Zoom Microsoft Teams of YouTube Live. Wij zorgen daarnaast dat uw event technisch op orde is. Denk aan een goede camera, microfoon of meerdere camera’s. Dat geldt ook voor een opname om het event ‘on demand’ beschikbaar te maken.

Wij maken uw event zichtbaar met doelbewuste promotie

Om een online event succesvol en zinvol te maken heeft u deelnemers nodig. Dat begint uiteraard met een aantrekkelijk concept. Maar uw event moet ook zichtbaar zijn om inschrijvingen binnen te halen. ContentXperience helpt bij het opzetten van doelbewuste social campagnes op LinkedIn of Google, of door uw event te promoten op een landingspagina. Wij meten bovendien de resultaten als het event heeft plaatsgevonden. Die informatie helpt bij het optimaliseren van toekomstige events.

Checklist online events

Gebruik onze handige checklist om in no-time een professioneel, online event te organiseren.
Download de checklist hier.

 

Meer weten over de organisatie van een online event of webinar voor uw organisatie? Of heeft u wellicht al hulp nodig? Neem dan contact op met Alex Steg of Frank Faassen voor meer informatie.

Marketing automation-partners