De waarde van content

Content wordt van waarde door een goed doelgroeponderzoek. Door de juiste vragen te stellen aan de juiste mensen. Door de antwoorden te vertalen naar een pakkend verhaal en een werkende buyer journey (verkoopreis). De contentflow moet zo ingesteld worden dat de juiste doelgroepen worden bereikt, betrokken raken en waardevol zijn voor de collega’s van sales.

Het behalen van resultaat is dus belangrijk. Daarom beschikken wij over een eigen benchmarktool en verbeteren we elke dag weer ons eigen Customer Data Platform. Om resultaten beter te analyseren en te verbeteren. Dit biedt ons de mogelijkheid eerlijk en transparant te zijn. We doen wat we beloven en rapporteren onze werkzaamheden zo transparant mogelijk. Om continu te verbeteren. Onszelf, onze content en onze campagnes. Daarbij maken we het leven van onze klant aangenamer en succesvoller. Door proactief samen te bouwen aan betere campagneresultaten en waardevolle content.

Onze visie

Wij zien B2B-marketing veranderen. Creativiteit gaat steeds meer hand in hand met transparantie en meetbaarheid. De behoefte van klanten verandert sterk en meetbare marketingresultaten worden steeds belangrijker. Net als het optimaliseren van de marketingcampagnes. Daarbij zal het creatieve samenspel tussen klant en bureau het resultaat alleen maar versterken.

We zien opzichzelfstaande campagnes steeds vaker vervangen worden door jaarprogramma’s. Op deze manier wordt er constructief gewerkt aan meerdere campagnes tegelijk. Daarmee bereiken wij met een passend budget de situatie van ‘always on’ zichtbaarheid in de markt. Het maakt ons sterk. Met creatieve en betrokken marketeers, tekstschrijvers, designers, videograven, developers en analisten. En samen met onze klanten. Dat is ContentXperience.

Marketing automation-partners