ContentXperience trakteert: twee gratis podcast-opnames!


ContentXperience bestaat 10 jaar! Dit heuglijke feit wordt als vanzelfsprekend goed gevierd. Natuurlijk met onze collega’s, maar ook met onze klanten. Samen met hen hebben we de afgelopen jaren namelijk prachtige campagnes op mogen opzetten, interessante content gecreëerd en ons kunnen ontwikkelen als bedrijf. Om onze klanten hiervoor te bedanken, hebben we bij ContentXperience een kleine traktatie in petto: twee gratis podcast-opnames voor uw eigen podcasts!

Waarom podcasts?

Podcasts worden steeds populairder. In Nederland schieten nieuwe audio-based platformen als paddenstoelen uit de grond. Podcasts zijn immers een prettige en gemakkelijke manier van informatievoorziening. Het biedt de mogelijkheid om op een luchtige manier de diepte in te gaan en zorgt voor een meer persoonlijke benadering dan geschreven content. Niet gek dat podcasts ook steeds vaker worden ingezet in de zakelijke markt. De podcast behoort sinds kort ook tot het dienstenportfolio van ContentXperience. Lees er meer over in deze blog van Frank Faassen.

Wat houdt de actie in?

Wanneer u gebruik maakt van deze aanbieding, krijgt u twee podcasts van een kwartier cadeau. Deze worden opgenomen op ons kantoor aan de Velperweg in Arnhem. Hierbij kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Een telefonisch gesprek waarin het onderwerp afgestemd wordt met onze podcastexpert. Uw bedrijf levert dé expert aan op het gebied van het besproken thema. Deze persoon zal door ons geïnterviewd worden.
  • Onze interviewer leest zich in over het onderwerp.
  • De opname van beide podcasts vindt plaats in onze eigen studio, op ons kantoor in Arnhem. In de studio wordt uw eigen expert over het vooraf bepaalde onderwerp geïnterviewd door onze podcastexpert. Reken op ongeveer een uur aan opnametijd.
  • Beide bestanden worden gemonteerd door onze expert.
  • U ontvangt zowel de audiofiles als een SoundCloud-link van uw opnames, waarna u deze naar eigen inzicht mag inzetten voor uw organisatie.

Voor wie geldt deze actie?

Al onze klanten en toekomstige klanten mogen gebruikmaken van deze actie. Hoe? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Marketing automation-partners