Axians Online Werkplek stripreeks

Met de Axians Online Werkplek kunnen medewerkers onbegrensd werken. Maar wat is onbegrensd werken? Het betekent voor iedereen wat anders. Daarom stelt Axians niet de techniek centraal maar de medewerker en wat hij nodig heeft om zijn werk te kunnen doen. Zo kijkt Axians per organisatie en zelfs per afdeling welk type werkplek het best past.

De boodschap van onbegrensd werken is niet moeilijk te begrijpen. Vandaar dat een intensieve marketing automation-flow met veel grote contentstukken hier ook niet passend is. Er werd dan ook besloten om op een ludieke manier te focussen op awareness. Uiteindelijk werd er gekozen voor een contentvorm die net zo makkelijk te begrijpen is als de Online Werkplek zelf: een stripreeks!

Om de persoonlijke touch van Axians mee te nemen, werden niet alleen fictieve stripfiguren gebruikt, maar werden salesmanagers van Axians nagemaakt als stripfiguren. In verschillende brainstormsessies zijn scenario’s bedacht die telkens in 3-5 frames laten zien waarom Onbegrensd Werken efficiënt is. Bekijk een aantal van de strips hieronder!

 

 

 

Terug naar het portfolio

Tags:

Marketing automation-partners