Huisstijl, website met shop en social media

Het hele jaar door actie met je voeten in het zand. Lekker sporten en plezier maken op het strand. Dat is waar Beachhal Didam voor staat; de leukste hal van de Liemers, waar gebruikers een omgeving vol actie, snelheid en gezelligheid kunnen beleven. Beachhal Didam is een nieuwe ‘sportklant’ in het portfolio van ContentXperience en dochteronderneming IKUU. 

De opdracht voor Beachhal Didam begon op een blanco A4’tje. De naam van de beachhal – gevestigd in Didam in de gemeente Montferland – en het webadres (www.beachhaldidam.nl) waren bekend, maar meer ook niet. ContentXperience kreeg de opdracht om een nieuwe huisstijl voor de beachhal te ontwikkelen, inclusief logo, kleur-, font- en beeldgebruik. De nieuw ontwikkelde huisstijl kreeg zijn eerste uitwerking in het design van de nieuw te ontwikkelen website. Tevens werd de huisstijl verwerkt in de sportkleding die via de shop van de website te verkrijgen is. 

In overleg met de klant werd de structuur van de website opgezet. Vanuit deze structuur werden diverse templates voor de verschillende webpagina’s ontworpen. Tegelijkertijd werden de webteksten geschreven door een copywriter van ContentXperience. In de fase die daarop volgde werd de website technisch opgebouwd in IKUU Pages, een ontwikkelplatform waarmee snel unieke websites gelanceerd kunnen worden; websites die technisch goed, veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Het volledige proces van blanco A4’tje tot de livegang van de website nam vier weken in beslag. Snelheid en kwaliteit, naar volle tevredenheid van de klant. 

Om de promotie voor alle activiteiten in de hal op gang te helpen, had Beachhal Didam de wens om te gaan communiceren via Facebook en Instagram. Ook deze pagina’s werden aangemaakt en ingericht door ContentXperience, en tevens voorzien van de eerste content. Ook een advertentielijn met bannermateriaal staat klaar om de beachhal de komende tijd te ondersteunen in de communicatie en promotie. 

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners