Business cases Imtech ICT

Imtech ICT, leverancier van een groot portfolio software- en hardwareoplossingen, wil graag zijn relaties aan het woord laten over hoe Imtech ze geholpen heeft met hun oplossingen, services en consultancy en hoe de samenwerking met Imtech als ICT-partner verloopt. ContentXperience creëert deze business cases voor Imtech ICT.

In een business case wordt beschreven hoe een samenwerking tussen twee organisaties heeft geresulteerd in een oplossing voor een probleem van één van de twee bedrijven. Imtech ICT vroeg ContentXperience om business cases te creëeren, waarin duidelijk wordt hoe de samenwerking in de praktijk verloopt en hoe Imtech ICT heeft gezorgd voor een passende oplossing voor het bedrijf. Daarbij staat het verhaal en de ervaring van de relatie centraal.

ContentXperience verzorgt voor deze business cases de interviews met de relaties van Imtech ICT de uitwerking van de teksten. De business cases worden verspreid via verschillende kanalen, zoals websites, magazines en social media.

Lees hier de laatste business case van Imtech ICT: IBM BPM-oplossing bij Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners