Smartbound voor de Koning-ICT

de Koning

de Koning is een expert in IT-infrastructuren en weet alles over migraties, servers, cloud computing, virtualisaties, security, beheer, hardware, co-locaties en andere IT-oplossingen. Ze creëren de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties in Nederland.

 

Het vraagstuk

de Koning en Fase-B Business Growth daagden ContentXperience en SalesQ uit om een Smartbound-campagne op te stellen om de KaaS-propositie op de markt te zetten. KaaS staat voor Kantoorautomatisering as a Service en is de optimale online werkplek voor het MKB. Een cloudomgeving op maat gemaakt voor uw organisatie met persoonlijke service.

Smartbound

Smartbound is een concept van ContentXperience en SalesQ. Smartbound maakt het eenvoudiger om gericht campagnes op te zetten. De slimme combinatie van inbound marketing en outbound sales levert een unieke, doortastende klantbenadering op.

Met als resultaat: waardevolle nieuwe contacten, warme leads en meer klanten. Door content en contact converteren ook uw bestaande klanten naar meer omzet, bredere betrokkenheid en klanttevredenheid. Smartbound zorgt voor maximale conversie door een bundeling van technieken en inzichten uit inbound marketing en outbound calling.

Wilt u meer te weten komen over Smartbound? Neem dan contact met ons op door het formulier rechts in te vullen!

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners