Campagne ‘Big Data-inzichten’

ContentXperience heeft een nieuwe marketingcampagne opgezet voor BPSolutions. Met deze campagne wil BPSolutions SAP HANA op IBM X6 voor big data onder de aandacht brengen bij zijn klanten. Voor deze campagne werden Nederlands- en Engelstalige landing pages, motion graphics en hardcopy mailings ontwikkeld.

In al deze uitingen wordt aan de klanten van BPSolutions duidelijk gemaakt wat SAP HANA op IBM X6 is en welke voordelen een dergelijk systeem kan opleveren. ContentXperience schreef de teksten en verzorgde het design. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan de landing pages en de motion graphics hieronder.

Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door IBM-distributeur Avnet Technology Solutions.

Campagne ‘Sneller met Flash’

Van BPSolutions kreeg ContentpXperience de opdracht een campagne te lanceren rondom de voordelen die organisaties kunnen halen uit het gebruik van het IBM FlashSystem. De campagne kreeg de naam Sneller met Flash.

De landing page www.snellermetflash.nl is het centrale hart van de campagne. De webpagina bevat relevante content rondom de IBM FlashSystem, waaronder wat basisinformatie en een videotestimonial over het HagaZiekenhuis, waarin te zien is hoe IBM FlashSystem ervoor zorgt dat het ziekenhuis minder tijd kwijt is aan administratie en meer tijd kan besteden aan de zorg voor patiënten.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners