Campagne, uitnodiging & uitleganimatie

In maart 2016 lanceerde Cisco de nieuwe hyperconverged-oplossing HyperFlex. ContentXperience creëerde in zeer korte tijd een campagne ter gelegenheid van deze lancering. Voor deze campagne verzorgde ContentXperience:

  • webdesign;
  • website content in vorm van webteksten, blogs en e-books;
  • videotestimonials;
  • een launch-video in de vorm van een teaser (zie onderstaande video).

Bekijk hier de campagnewebsite van Cisco Hyperflex

Uitnodiging Cisco Workshop

Voor Cisco Nederland heeft ContentXperience een bijzondere video-uitnodiging ontwikkeld voor een Cisco Collaboration Workshop. De video-opnames vonden plaats op het hoofdkantoor van Cisco Nederland in Amsterdam. Daar vertoonde Cisco-medewerker David Calvo Vivas zijn bijzondere kunsten met de Rubik’s Cube die werden gebruikt voor deze video.

De video is tevens te bekijken via het YouTube-kanaal van Cisco Nederland: www.youtube.com/user/CiscoNetherlands.

Bekijk onderstaand de uitnodiging voor de Cisco Collaboration Workshop:

Uitleganimaties Cisco-producten

Voor Cisco Nederland heeft ContentXperience de eerste in een nieuwe reeks uitleganimaties ontwikkeld. De internationaal georiënteerde, Engelstalige motion graphics zijn gericht op het wireless productaanbod van Cisco, waaronder de Cisco Access Points en de Mobility Express Bundles. De uitleganimaties zijn te bekijken via het YouTube-kanaal van Cisco Nederland: www.youtube.com/user/CiscoNetherlands.

De eerste twee uitleganimaties bespreken de mogelijkheden van de Cisco Aironet 1700 Series Access Points en van de Cisco Mobility Express Bundles en ze zijn daarmee een aanvulling op de reeds bestaande content rondom deze producten. In de toekomst zullen ook andere Cisco-producten voorzien worden van vergelijkbare uitleganimaties.

Bekijk onderstaand de uitleganimaties van de Cisco Mobility Express Bundles voor Cisco-partners en van de Cisco Mobility Express Solution:

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners