Campagne Optimaliseer je netwerk

Bechtle is partner voor duurzame IT-architecturen. Samen met Cisco, wereldwijde IT-leverancier van hoogwaardige IT-oplossingen, wil Bechtle de producten van Cisco Meraki op de markt zetten als optimale netwerkoplossing. Hiervoor is in samenwerking met ContentXperience de campagne ‘Optimaliseer je netwerk’ opgezet.

ContentXperience heeft de partijen voorzien van een complete website, content in de vorm van blogs, e-books en video’s (motion graphic) én we hebben ervoor gezorgd dat er traffic naar de campagne gegenereerd wordt.

Contentcampagne Optimaliseer je netwerk

Netwerkbeheer is een uitdaging. Logisch dus dat de producten van Cisco Meraki een goede propositie vormen: éen integraal en overzichtelijk dashboard voor je netwerkbeheer. Door middel van diverse content worden de pijnpunten van netwerkbeheer, de oplossingen en de voordelen van Meraki uiteengezet. Alle fases van de Buyer Journey worden hiermee ingevuld. Vervolgens is er gebruik gemaakt van een uitleganimatie om de toegevoegde waarde van Bechtle als Meraki-partner uiteen te zetten.

Bekijk hier de campagnewebsite!

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners