Cisco Techblog

Cisco is een wereldwijde IT-leverancier van hoogwaardige IT-oplossingen voor grote (telecom)bedrijven. Binnen de organisatie is enorm veel technische (IT-)kennis aanwezig. Maar hoe brengt een groot bedrijf als Cisco die kennis op een gestructureerde manier naar buiten?

Sinds een aantal jaar beschikt Cisco Nederland over een techblog: dé plek voor Cisco-techneuten om over hun thema’s te bloggen. De blogsite was gebaseerd op een standaard WordPress-template en de bloggers konden hun teksten naar eigen inzicht toevoegen. Dit resulteerde in een interessant platform, dat veel bezoekers trok. De populariteit creëerde een noodzaak om te professionaliseren: mooier design, betere opmaak van blogs, minder tekstfouten en betere planning van berichten.

Met dat vraagstuk kwam Cisco Nederland bij ContentXperience terecht. ContentXperience verzorgde een design voor de nieuwe Cisco Techblog en ondersteunt de bloggers van Cisco Nederland met tekstredactie en webbeheer. De techneuten zijn zo minder tijd kwijt aan het delen van hun kennis en Cisco is in het bezit van een mooie, gestructureerde blogsite.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners