Van opstartsessie naar livegang in 1 maand

Veel organisaties vinden het lastig om consistent business uit leads te halen. Hoe zorg je ervoor dat je bestaande relaties goed onderhoudt en daarnaast nieuwe waardevolle contacten legt? Hier heeft Björn Oeben met zijn nieuwe bedrijf Consellium – een samentrekking van het Latijnse woord Consilium (goede raad) en het Engelse ‘to sell’ – dé oplossing voor.

Business is namelijk vaak dichterbij dan je denkt. Met een uitgestippeld bedrijfsidee legde de oprichter het verzoek bij ContentXperience neer om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een merkidentiteit, huisstijl en een website. Daar voegde hij nog snel aan toe: we moeten binnen één  maand live, lukt dat?

Laten we dan maar snel van start gaan. In een opstartsessie met een campagnemanager, copywriter en designer hebben we de oprichter aan een vragenvuur onderworpen. Want wat maakt Consellium uniek? Waar zit de toegevoegde waarde? Voor welke doelgroep is Consellium er? En welke uitstraling is passend en gewenst? Onze inzichten en creativiteit hebben we visueel en tekstueel uitgewerkt. Met een professionele, toegankelijke en frisse uitstraling voor de B2B-organisatie als resultaat.

‘’ContentXperience begrijpt goed wat we willen uitstralen met Consellium: kwaliteit, professionaliteit en doelgericht werken. Ik ben erg blij met het resultaat: een strakke en duidelijke website die goed weergeeft wat wij doen.’’ – Björn Oeben – Consellium

Binnen vier weken zijn we erin geslaagd om een professionele huisstijl neer te zetten, webteksten te schrijven en een website live te krijgen die klaar is om ook voor Consellium leads binnen te halen dankzij het toevoegen van een kennisbank en een koppeling met marketing automation.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners