Data & Analytics Talk Axians

ContentXperience verzorgde de Data & Analytics Talk van het veelzijdige IT-bedrijf Axians. Axians zette de voordelen van Azure Synapse centraal voor een deepdive in data-uitdagingen. In het gesprek vertellen specialisten Arno Hordijk en Michiel Born over het ‘hoe en waarom’ van datagedreven werken, en hoe Synapse daarin ondersteunt.

Axians deed al eerder een beroep op ContentXperience voor opnames van vodcasts, podcasts en roundtable-gesprekken. Ook ditmaal zorgden wij voor een professionele setting, waarin de experts ontspannen met elkaar in gesprek gingen. Op ons kantoor in Arnhem regelde onze ervaren crew de videoregistratie van A tot Z: van locatie en professionele opname, tot montage en visuele nabewerking.

Het resultaat: twee interessante en aantrekkelijke video’s, waarin de medewerkers van Axians hun boodschap uitstekend konden overbrengen. Bekijk de Data & Analytics Talk hieronder terug!

 

ContentXperience neemt het al het werk voor je uit handen bij videoregistratie. Van script en camerawerk, tot montage en nabewerking. Bekijk hier de mogelijkheden.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners