ContentXperience ontwikkelt nieuwe website voor voetbalvereniging DVC’26

Het voetbal blijft in ontwikkeling. Niet alleen op het veld en in de zaal, of bij de jeugd en senioren, ook op digitaal gebied gebeurt er veel nieuws.

Zo heeft de KNVB in samenwerking met Sportlink een uitgebreid digitaal systeem opgetuigd waarin alle belanghebbenden de benodigde informatie terug kunnen vinden. Wedstrijdsecretariaten kunnen via sportlink.nl de laatste info invoeren met betrekking tot te spelen wedstrijden, wedstrijdleiding, kleedkamerindeling, afgelastingen, standen etc. Vervolgens kunnen leden en supporters alle benodigde info vinden via voetbal.nl. Hier heeft ieder team een eigen ‘plek’ om informatie over team en trainingen te delen.

Om al deze systemen met elkaar te koppelen, was het voor voetbalvereniging DVC’26 nodig de website, de mobiele app, de nieuwsbrieven en de narrowcasting-omgeving hiervoor klaar te maken. Het bestuur van de voetbalvereniging schakelde ContentXperience in om de nieuwe website te bouwen, te integreren met de diverse externe systemen, en de content te beheren die technisch aan alle digitale eisen voldoet.

En nu is het dan zover: de nieuwe website www.dvc26.nl is in de lucht! De club is enorm blij met de nieuwe website die “door de frisse vormgeving en de duidelijke opzet een mooi visitekaartje voor de club is”, aldus de voorzitter.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners