Huisstijl, website en animatie

Groeiende organisaties worstelen vaak om bedrijfsprocessen in goede banen te leiden. Core Business Concept (CBC) is een nieuw concept dat bedrijven hierbij helpt. Zij transformeren businessmodellen zodat een bedrijf het beste uit zichzelf kan halen. ContentXperience heeft CBC geholpen met het ontwikkelen van de huisstijl, een nieuwe website en een motion graphic.

CBC ziet dat groeiende bedrijven op een gegeven moment het overzicht verliezen. Groei brengt namelijk ingewikkelde infrastructuren met zich mee. Oude businessmodellen moeten worden omgevormd tot nieuwe businessmodellen. Op die manier kan een de organisatie weer efficiƫnt gemanaged worden en een eenheid vormen. Nieuwe businessmodellen brengen niet alleen overzicht en rust met zich mee, maar ook kostenverlaging. Deze transformatie is ingewikkeld, maar CBC kan bedrijven uitstekend bijstaan in dit proces.

ContentXperience heeft de huisstijl en de website voor Core Business Concept ontworpen. Op deze website staat uitvoerig uitgelegd wat CBC precies doet. ContentXperience heeft daarnaast een motion graphic gemaakt waarin duidelijk wordt wat CBC voor een bedrijf kan betekenen.

logo_ontwerp

 

Website_cbc

De website is te vinden op www.corebusinessconcept.com

Bekijk onderstaand de motion graphic van Core Business Concept.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners