Whitepapers, blogs, banners en animaties

Macaw is een full-service ontwikkelaar van technologische oplossingen. Dit doen zij vanuit meerdere invalshoeken, zoals strategie, data, marketing en sales. ContentXperience ondersteunt Macaw bij de online presentatie door middel van het schrijven en vormgeven van whitepapers, onepagers, blogs, infographics en social banners. Daarnaast ontwikkelen we met regelmaat uitleganimaties over onderwerpen als het ‘Microsoft Power Platform’ en ‘Agile Architecture’.

Contentcampagne Customer Data Platform
Klanten eisen tegenwoordig dat je hen exact het juiste aanbod kunt doen, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Met het Customer Data Platform dat Macaw heeft ontwikkeld, is het mogelijk om aan de hand van klant- en leaddata, in te spelen op deze behoefte. ContentXperience ontwikkelde diverse whitepapers, blogs en factsheets om het Customer Data Platform onder de aandacht te brengen.

Animatie en content Agile Architecture
Veel organisaties beschikken over een verouderde IT-infrastructuur. Zonder dat ze het door hebben, brengt dit hoge kosten met zich mee. Door middel van een animatie en diverse whitepapers, een infographic en social banners, hielpen we Macaw bij het creëren van bewustwording en het onder de aandacht brengen van de oplossingen die Macaw biedt.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners