Motion graphic Conneqtor

Clear IT Consulting, langetermijnpartner in IBM-maatwerkprojecten, wilde zijn (potentiële) klanten kennis laten maken met zijn nieuwe relatie- en communicatieportaal: Conneqtor. ContentXperience maakte een motion graphic, waarin snel een krachtig beeld van deze nieuwe oplossing geschetst wordt.

Elke dag wordt er veel zakelijk informatie uitgewisseld: rapporten, offertes, facturen en dossiers. Daardoor is het mogelijk dat je in al die data het overzicht kwijtraakt, want wij kunnen slechts een beperkte hoeveelheid informatie aan. Om communicatie weer transparant te maken, ontwikkelde Clear IT Consulting Conneqtor. Met Conneqtor zijn informatiestromen gemakkelijk in te zien en veilig uit te wisselen.

Clear IT Consulting zocht een manier om mensen snel kennis te laten maken met Conneqtor. ContentXperience ontwikkelde een Engelstalige motion graphic, omdat de oplossing zowel nationaal als internationaal op de markt gezet moet worden. Met deze motion graphic krijgen mensen in iets meer dan één minuut een concreet beeld van het product.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners