Responsive websites Plok en Jan & Jan

Contentxperience verzorgde het design van de nieuwe websites van Partycentrum Plok en Jan & Jan uit Didam. De websites van deze horeca-ondernemingen zijn responsive gebouwd, waardoor ze geschikt zijn voor laptop, smartphones en tablets.

Jan & Jan is een horecagelegenheid in Didam waar je onder meer kunt lunchen, dineren, borrelen en zalen af kunt huren voor feesten of vergaderingen. In het ontwerp voor deze website zijn onder meer sfeerbeelden van Jan & Jan gebruikt om de sfeer van het bedrijf goed over te brengen op de bezoekers van de website. De website is verder geoptimaliseerd met behulp van een actuele agenda, fotoalbums en de mogelijkheid om menukaarten te bekijken en online te reserveren. Met het nieuwsbrievensysteem Mailchimp kan Jan & Jan nu ook eenvoudig nieuwsbrieven versturen.

Partycentrum Plok is een bedrijf in Gelderland waar evenementen, activiteiten, feesten en bruiloften worden geven. Ook voor dit bedrijf is een responsive website ontwikkeld. Zij wilden graag een nieuw online gezicht daarom verzorgde ContentXperience hiervoor een passend design.

De nieuwe websites zijn te vinden via de volgende links:
www.plok.nl
Website_plok

www.janenjan.com
Website_janjan

Terug naar het portfolio

Tags:

Marketing automation-partners