Serie one-minutes voor ITB2

ITB2 Datacenters kent elke klant maar nog niet elke klant kent ITB2 (spreek uit IeTeeBee-kwadraat). In een serie video’s legt CEO Niels Hensen precies uit wat zijn organisatie allemaal te bieden heeft. Er zijn afleveringen bij die wel wat weg hebben van een spoedcursus, zoals deze over wat colocatie nu eigenlijk is. Of die over de valkuilen bij de transitie naar de cloud.

Doel van de video’s is om awareness te creëren voor ITB2 Datacenters en de diensten en oplossingen die zij aanbieden. Alle sterke punten van ITB2 komen in de video’s naar voren. Dat de datacenters in Apeldoorn en Deventer goed bereikbaar zijn, extreem zuinig in energieverbruik en dat de mensen die er werken enorm betrokken zijn.

De video’s dienen daarnaast als conversiemogelijkheid. Bekijk je er één en wil je meer zien, dan kun je je hiervoor inschrijven. Zo genereert ITB2 leads. Door opvolging en eventueel andere relevante content aan te bieden maken we de leads warmer. Tot slot kunnen we op basis van organische posts ook het bereik en daarmee dus zichtbaarheid vergroten.

ContentXperience maakt steeds vaker one-minutes en dat is niet zomaar. Uit onderzoek blijkt zonneklaar dat kijkers dol zijn op video en zich er graag door laten overtuigen. Korte filmpjes passen bij deze tijd van TikTok en Instagram Reels. Volgens het laatste trendrapport van HubSpot is video al drie jaar op rij de favoriete vorm van marketeers wereldwijd om mee op te vallen bij de doelgroep. Het format leent zich perfect om je bedrijf een gezicht te geven en om een verhaal te vertellen. Van verhalen is bekend dat ze beter blijven hangen dan droge cijfers en feiten.

ContentXperience kan je helpen bij het bedenken en maken van one-minutes. Met een script of met techniek, zoals een greenscreen en autocue. We kunnen je zelfs alle werk uit handen nemen. Wat er allemaal mogelijk is kun je hier bekijken. Dat kost je uiteraard niet meer dan een minuutje.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners