Video: NaaS, The Great Mission

Wat is de eerste levensbehoefte op Mars? Zuurstof? Nee, man, internet! Axians zorgt dat het er komt. ContentXperience maakte een interactieve video naar voorbeeld van Bandersnatch op Netflix. De kijker bepaalt het verloop van het verhaal door steeds te kiezen tussen twee opties. Bijvoorbeeld: ga ik zelf netwerkkabels leggen, of laat ik dat doen?

Axians wilde met een onderscheidende campagne de aandacht vestigen op een nieuwe dienst: Network as a Service. De ICT-dienstverlener wilde opvallen en dat is gelukt. De video brengt met veel humor waar Axians NaaS voor zorgt:

– De aanleg en het beheer van je netwerk (je beschikt altijd over de nieuwste apparatuur).
– De financiering van je netwerk (vast bedrag per maand).
– Mogelijkheid tot innovatie (door het netwerk up & running te houden kun jij focussen op vernieuwing).

In de uitwerking komt het verschil tussen ‘alles zelf doen’ en ‘alles aan Axians overlaten’ duidelijk over. De vernieuwende aanpak van de video past bij het innovatieve karakter van de ICT-dienstverlener.

Axians hanteert al langer een eigen, ludieke stijl in video’ en vlogs. Een goed voorbeeld is een filmpje waarin een parallel wordt getrokken tussen de snelheid van Cisco Catalyst 9000 switches en een Ferrari op Zandvoort. In The Great Mission speelt een astronaut de hoofdrol. De ruimtevaarmetafoor illustreert het innovatieve karakter van zowel de dienst (NaaS) als de organisatie Axians. Daarnaast brengt de video de boodschap over dat de klant dankzij NaaS net zo innovatief kan zijn. Op de webpagina over Network as a Service is de naam NaaS bij wijze van knipoog verwerkt in een NASA-achtig logo.

De video is op social media goed opgepikt. Zo deelde Cisco (wereldwijd markleider op het gebied van IT en netwerken) deze met miljoenen volgers op LinkedIn. Gemiddeld is deze video ruim zes keer beter bekeken dan de tien voorgaande video’s.

Bekijk de video hier:

Interesse in onze videodiensten? Neem gerust contact met ons op! 

Terug naar het portfolio

Tags:

Marketing automation-partners