Virtuele rondleiding Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage in Amsterdam is een gebouw waar elke dag bijzondere dingen gebeuren. Evenementen, beurzen, exposities en congressen van wereldformaat waarbij hoge kwaliteit, een indrukwekkende sfeer en uitstekende faciliteiten centraal staan. Daarnaast zijn er verschillende winkels en een escape room in het gebouw gevestigd. Kortom: een bruisende locatie!

Echter, de ontwikkelingen rondom het coronavirus zorgen voor surrealistische taferelen. De straten in Amsterdam zijn leeg, ook op het Damrak is vrijwel niemand te bekennen. Dit geldt ook voor de zalen, break-out rooms, kantoren en keukens in de Beurs van Berlage. In de normaal gesproken zo bedrijvige Beurs is het van de één op de andere dag opeens stil. Het is een situatie die in groot contrast staat met het gastvrijheidsbloed van de Beurs van Berlage.

Maar de Beurs staat niet stil. Achter de schermen zijn ze druk bezig om straks weer mooie evenementen te kunnen organiseren, op een veilige en verantwoorde manier, binnen de huidige protocollen. Om klanten op de hoogte te brengen van de mogelijkheden in deze nieuwe situatie, werd ContentXperience gevraagd een videorondleiding te ontwikkelen. En zie hier het resultaat. Loop mee met sales manager Marloes Haan door de monumentale zalen van de Beurs van Berlage.

Virtuele rondleiding

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners