Virtuele tour ‘Werken bij SSI Schäfer’

SSI Schäfer is wereldwijd een toonaangevende leverancier van modulaire magazijn- en intralogistieke oplossingen. In de huidige markt is het een uitdaging om geschikte IT-specialisten te werven voor openstaande vacatures. Hoe val je op met je arbeidsmarktcommunicatie én hoe kun je op een creatieve manier bij de juiste doelgroep onder de aandacht komen? De virtuele tour van ‘Werken bij SSI Schäfer’ geeft een uniek kijkje in de toekomst.

Het creatieve idee is ontstaan op de marketingafdeling van SSI Schäfer. Ter aanvulling op een fysieke beursstand, besloten zij de beursstand online in 3D na te bouwen, voor mensen die helaas niet bij de beurs aanwezig konden zijn. Maar hoe gaaf is het als je ook je sollicitanten of je doelgroep van IT-specialisten een kijkje achter de schermen kunt geven van de producten en diensten van je nieuwe werkgever?

Vanuit dit startpunt is ContentXperience vanuit een opstartsessie met een projectmanager, marketeer, tekstschrijver, designer, developer en animator aan de slag gegaan. In de huisstijl van SSI Schäfer is er een virtuele omgeving ontworpen waarbij de sollicitant een 360° beeld krijgt te zien van een SSI Schäfer-magazijn, de intralogistieke oplossingen en alle informatie rondom vacatures en arbeidsvoorwaarden. Het mooie eindresultaat is te zien op https://virtueel.werkenbijssischaefer.nl.

In onderstaande video krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van deze virtuele tour:

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners