MarketingXperience-ondersteuning

PST Business Services verzorgt bedrijfs- en IT-oplossingen voor een breed spectrum aan opdrachtgevers gericht op zowel de zakelijke als de non-profitmarkt. Sinds 2011, na de naamsverandering van PST Business Solutions naar PST Business Services, maakt de organisatie gebruik van onze MarketingXperience-diensten. Wat startte met de vernieuwing van de huisstijl en content voor de website, heeft geleid tot structurele marketing- en communicatieondersteuning.

ContentXperience verzorgt op dit moment onder andere de nieuwsbrief, vormgeving en content, ontwikkelt videotestimonials en motion graphics en regelt daarnaast online marketingcampagnes voor het bedrijf uit Tiel.

“Dankzij MarketingXperience werken we structureel aan onze online mailings, webteksten, digitale brochures, motion graphics, persberichten en whitepapers.”

Olaf van Dam, general manager PST Business Services

Marketingplatform voor PST

Sinds het voorjaar van 2015 heeft CX in samenwerking met PST een drietal campagnes opgesteld en van elk focusgebied een eigen overzichtspagina gepubliceerd. Hierop verzamelt CX alle bestaande content, nieuwe blogs en interessante downloads. Daarnaast verzorgt CX maandelijks een rapportage van de prospects en paginaprestaties.

Bekijk de Disaster Recovery-overzichtspagina

Bekijk de Monitoring-overzichtspagina

Bekijk de Managed Services-overzichtspagina

Videotestimonial Mitsubishi Motors

IT-reseller PST Business Services biedt diverse oplossingen voor een breed spectrum aan opdrachtgevers. Veel van deze opdrachtgevers vertellen graag over hun samenwerking met PST en over de ervaringen met de producten en dienstverlening. Dit gebeurt zowel in geschreven reference cases als in videotestimonials. ContentXperience filmde de interviews met de betrokken partijen en monteerde dit in een referentievideo van circa vijf minuten.

Bent u benieuwd naar een videotestimonial en reference case? Bekijk bijvoorbeeld deze referentie bij Mitsubishi Motors Nederland BV, zowel in tekst, video als opgemaakt PDF-bestand. De losse videotestimonials worden toegevoegd aan het PST-youtubekanaal en op hun eigen video-pagina.

Terug naar het portfolio

Marketing automation-partners