Samenwerking SalesQ België en ContentXperience

SalesQ België is met ingang van februari 2019 een samenwerking aangegaan met ContentXperience. Full-service sales-organisatie SalesQ breidt daarmee haar productportfolio uit met de producten en diensten van full-service marketingorganisatie ContentXperience. Hiermee kan SalesQ in België haar klanten nog beter voorzien van uitgebreide sales- en marketingdiensten.

In Nederland is ContentXperience al tien jaar een begrip als full-service digital marketingbureau. Het bedrijf heeft alle disciplines in huis om de digitale marketingvraagstukken van haar klanten succesvol te beantwoorden. De disciplines van ContentXperience zijn onder andere marketingstrategie, inbound en online marketing, marketing automation, contentcreatie, video- en animatieproducties, marketing analytics en web development. ContentXperience is met name groot in de IT-industrie.

ContentXperience België

Voor ContentXperience is het uiteindelijke doel van deze samenwerking in België dat ContentXperience naast SalesQ haar deuren zal openen in Antwerpen. Deze locatie zal dan ook een belangrijke schakel worden voor alle Franstalige diensten en campagnes. In Nederland opereert ContentXperience vanuit Arnhem.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tags:

Marketing automation-partners