Socialmedia-marketing in het Content Marketing Café

Kennis overbrengen over socialmedia-marketing, dat was de kern van het derde Content Marketing Café dat op 14 januari plaatsvond in het Nederlands Wijnmuseum. Via presentaties en een demonstratie werd uit de doeken gedaan hoe social media voor ieder bedrijf ingezet kunnen worden.

Elk kwartaal organiseert ContentXperience een Content Marketing Café over een thema binnen contentmarketing. Het thema van dit keer, socialmedia-marketing, trok vele geïnteresseerden die elk een antwoord zochten op hun eigen specifieke socialmedia-vragen. Op deze vragen kregen zij antwoord middels drie presentaties en een live demonstratie. Onder anderen Steven den Boer, social media editor bij de Radboud Universiteit, en Arno, bedenker van de social sharing-applicatie Soeezy, vertelden hun verhaal.

Op de CMC-website zijn inmiddels de foto’s van deze middag geplaatst. En mocht je onverhoopt dit café gemist hebben, dan kan je hier ook de presentaties gratis downloaden!

Het volgende Content Marketing Café vindt plaats op 7 april 2016 en zal gaan over visuele communicatie. Meer weten over de geplande sessies van het Content Marketing Café? Neem dan een kijkje op www.contentmarketingcafe.nl. Hier kan je zich ook inschrijven voor de volgende sessie!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Marketing automation-partners