Waarom IKUU Pages de oplossing is voor optimale web presence

IKUU Pages is een nieuwe, slimme oplossing voor professionele websites. Naast een aantrekkelijke website die technisch aan alle eisen voldoet, voegt IKUU Pages daar standaard nog iets aan toe: integratie met marketing automation én een geavanceerd dataplatform. Samen vormen ze een bewezen effectieve methode om in korte tijd via de website meer conversies en leads te behalen en tevens een volledig inzicht te verkrijgen op de gegenereerde data en leads.

De ontwikkeling van websitetechnologie heeft de laatste jaren bepaald niet stil gestaan. Bovendien worden er steeds hogere eisen gesteld aan onder andere de veiligheid en snelheid van websites. De meeste websites worden tegenwoordig gebouwd in populaire CMS-systemen als WordPress en Drupal. Deze systemen zijn op een bepaalde manier tot stand gekomen en kennen technologische beperkingen. Daardoor kunnen ze niet alles bieden wat wordt gevraagd in het huidige internettijdperk.

Supersnelle websites gebaseerd op vier pijlers

Gedistribueerde websites op basis van een ‘headless CMS’ zijn momenteel de norm in website-land. Eenvoudig gezegd zijn het websites of webapps die vier uitgangspunten kennen:

  1. Snel: De website of app draait niet op een enkele server maar op 21 servers, om precies te zijn. Deze staan op meerdere plekken in de wereld. De bezoeker van de website of toepassing wordt altijd naar de dichtstbijzijnde locatie geleid. Dat zorgt voor een supersnelle performance.
  2. Veilig: De code bevat alle functionaliteit die de website nodig heeft en de live omgeving heeft geen link met de back-end. Dit heeft natuurlijk invloed op de snelheid, maar ook op de veiligheid. De website is niet te hacken of aan te passen. Verder worden niet alle plug-ins gebruikt. Dat scheelt in onderhoud, maar nog belangrijker is dat dit securityproblemen voorkomt.
  3. Eenvoudig in gebruik: De content is eenvoudig zelf aan te passen. De kracht is dat het materiaal maar een keer hoeft te worden geüpload. IKUU bepaalt en optimaliseert het beeldmateriaal voor elk device. Dit gebeurt snel en levert de beste kwaliteit op.
  4. Duurzaam: De presentatielaag (front-end) is losgekoppeld van de back-end. Dit betekent dat het aanpassen van de look-and-feel van de website niet al te veel moeite kost. Onderhoud is daardoor ook eenvoudiger.

IKUU heeft alle technische componenten bij elkaar gezet en verpakt. Hierdoor kun je met IKUU Pages exclusieve websites bouwen, zonder technische problemen of verrassingen. Gebruikers kunnen direct met de content aan de slag.

Wil je meer weten over wat IKUU op gebied van web development, marketing automation en analytics voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.ikuu.io of neem vrijblijvend contact met ons op via info@ikuu.io of via je contactpersoon bij ContentXperience. 

IKUU is een dochteronderneming van ContentXperience

Terug naar het blogoverzicht

Marketing automation-partners