Xperience Magazine

Xperience – Content Marketing Magazine – is hét relatiemagazine van ContentXperience BV. ContentXperience is een snelgroeiend, full-service marketingbureau. Wij werken met een team van ongeveer dertig A-spelers aan de contentcreatie en marketingcampagnes van tientallen bedrijven. Het team van ContentXperience bestaat uit ambitieuze en talentvolle tekstschrijvers, marketing- en communicatieadviseurs, data-analisten, grafisch vormgevers, videospecialisten en web developers.

Alex Steg, ContentXperience: “Het maakt me bijzonder trots dat ik in ons 10-jarig jubileumjaar terug mocht gaan naar mijn roots en dat ik samen met het volledige ContentXperience-team dit magazine heb kunnen ontwikkelen voor onze klanten en relaties. Wij hopen dat we jou hiermee een plezier hebben gedaan.”

Wil je ook een exemplaar van Xperience Magazine ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en wij zorgen voor een prachtig gratis exemplaar bij jou op de mat!

Xperience is een uitgave van:

ContentXperience BV
Velperweg 148
6824 HN Arnhem
T. 026-7999066
E. info@contentxperience.nl
W. www.contentxperience.nl

Hoofdredactie
Alex Steg: alex@contentxperience.nl

Redactie
Lisanne Schellens, Frank Faassen, Robbert Boeijink, Alex Benou, Marc van Onna, Lynn Arink, Melissa Korthouwer, Jasper de Bruin

Vormgeving
Karlijn Rasing, Melissa Korthouwer

Aan dit nummer werkten mee
Marja Vijverberg, Willemijn de Vet, Patrick Janssen, Ellen Vermeulen, Mark Swarts, Johan Pellicaan

Druk
Graphic Support
www.graphicsupport.nl

Marketing automation-partners