Marketing uitbesteden is dé oplossing voor het marketingprobleem waar veel bedrijven mee zitten. Je doet zaken met verschillende externe partijen: tekstschrijvers, webdesigners, reclamebureaus, SEA-specialisten, fotografen, telemarketeers, vertalers… noem maar op. Daardoor zijn de marketinggerelateerde inkoopkosten vaak hoog en onoverzichtelijk. Bovendien bestaat er regelmatig onduidelijkheid over bij welke partij je moet zijn. En wat de resultaten zijn van alle marketingwerkzaamheden. MarketingXperience, het Marketing as a Service-concept van ContentXperience, biedt uitkomst. 

Marketing

shutterstock_670976053 (1).jpg

Marketing as a Service


ContentXperience is een full-service marketingbureau met een full-service aanpak. Onze marketeers bedenken onderscheidende campagnes, onze tekstschrijvers zorgen voor unieke content en onze designers bedenken en ontwerpen creatieve middelen. 

Ons team van inbound marketeers en online marketingspecialisten staat altijd klaar om het beste resultaat te realiseren. Een extra toevoeging zijn onze marketing analytics-specialisten, die kunnen ondersteunen met overzichtelijke rapportages en inzichten uit jouw online campagnes. En tot slot zijn daar onze web developers, die functionele websites bouwen, beheren en optimaliseren. Kortom, met ContentXperience haal je een compleet en full-service marketingbureau in huis.

shutterstock_730281466.jpg

MarketingXperience ‘strippenkaart’


Gemak en zekerheid ineen

 

Met een MarketingXperience-‘strippenkaart’ van full-service marketingbureau ContentXperience heb je al vanaf vier uur per week alle mogelijke expertise tot je beschikking die je nodig hebt voor een marketingcampagne. Je krijgt toegang tot alle competenties en je bepaalt per week of project wat je van ons nodig hebt. Uiteraard houden wij je nauwkeurig op de hoogte van de voortgang. En laat je budget meer toe, dan krijg je vanaf acht uur per week een vast aantal uren in de agenda van een van onze projectmanagers en heb je eigenlijk je eigen (externe) marketingteam aan het werk.


Wil je meer weten over de mogelijkheden? De experts van ContentXperience gaan graag met jou om tafel om de beste strategie te bepalen.

shutterstock_1407701177.jpg
CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl