Een eerste indruk van je website is bepalend en onuitwisbaar, daarom zijn webdesign en gebruiksvriendelijkheid essentiële onderdelen. Heeft jouw website een nieuwe look nodig of wil je een compleet nieuwe website? ContentXperience inventariseert eerst jouw wensen en doelen en verzorgt vervolgens een passend webdesign. Websitebouw, snelle laadtijden, technische SEO: wij zorgen ervoor.

Web & Tech

Technology: het fundament van moderne marketing


Een eerste indruk van je website is bepalend en onuitwisbaar, daarom zijn webdesign en gebruiksvriendelijkheid essentiële onderdelen. Heeft jouw website een nieuwe look nodig of wil je een compleet nieuwe website? ContentXperience inventariseert eerst jouw wensen en doelen en verzorgt vervolgens een passend webdesign. Ook kun je bij ons terecht voor app-ontwikkeling. We bouwen jouw website of app snel en efficiënt, wat veel tijd en geld bespaart.

IMG_8827-square.jpg

Datagedreven marketing


Marketing wordt steeds meer datagedreven en speelt zich steeds meer online af. Daarom moet je niet alleen gemakkelijk vindbaar zijn, maar moet je ook het technologische fundament onder jouw marketing op orde hebben. Denk aan het kunnen analyseren van bezoekersgedrag, maar ook marketing automation om structureel op te vallen bij je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat je website, dataplatform, marketing automation en eventuele apps niet alleen goed functioneren, maar ook nog eens naadloos samenwerken.

Websites


Campagne- en coporate websites zorgen ervoor dat jouw product of dienst gevonden wordt. Ook kun je een specifieke propositie optimaal onder de aandacht brengen door een landing page. ContentXperience maakt - onder de handelsnaam IKUU - websites die goed gevonden worden in zoekmachines (SEO) en geschikt zijn voor alle devices (responsive design). Volledig geïntegreerd met marketing automation en een customer dataplatform voor alle gewenste marketing- en sales-analyses.

App development


Je kunt bij ons terecht voor het hele traject van apps ontwikkelen: van het concept en design, tot de applicatieontwikkeling voor iOS en Android. Wij bouwen op basis van jouw wensen gebruiksvriendelijke applicaties die niet alleen optimaal werken, maar ook jouw content laten schitteren.

De technology-mix

CX-icoontjes_Websites en apps.png

Websites

Campagne- en corporate websites die goed vindbaar zijn in zoekmachines, een overzichtelijke lay-out hebben, en optimaal functioneren op welk apparaat dan ook.

CX-icoontjes_Raket B.png

Apps

Gebruiksvriendelijke applicaties die niet alleen optimaal werken, maar er ook nog eens goed uitzien; geschikt voor zowel iOS als Android.

CX-icoontjes_Gesprek spraakwolkjes C.png

Marketing Automation

Bied jouw relevante content geautomatiseerd aan, om zo jouw leads op een constante manier te onderhouden, en de conversie te verhogen.

CX-icoontjes_Analytics.png

Analytics

Verzamel en analyseer data over hoe je marketing functioneert en zorg voor datagedreven optimalisatie.

CX-icoontjes_Raket B.png

Dataplatform

Verzamel en analyseer data over je klanten en leads, voor een 360-gradenklantbeeld, dat ook je salesproces gemakkelijker maakt.

Ook resultaat behalen met marketing-technology?

We luisteren naar jouw wensen, denken mee over het plan voor je contentmarketingactiviteiten, en adviseren je over hoe je je content het beste in kunt zetten. Dit resulteert in effectieve en creatieve projecten, die ons team samen met jou realiseert. 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Rustig verder lezen?

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl