Inbound marketing, storytelling en contentcreatie

The Network Game is een inboundmarketing-campagne voor Simac over Cisco SDA, een onderdeel van de Cisco Digital Network Architecture.

Klant

Cisco

Productie

Campagnemarketing

Conceptontwikkeling

Copywriting

Team

Branding

Content

Marketing

Web en Tech

simac-network.jpg

De opdracht

Cisco SDA is een onderdeel van de Cisco Digital Network Architecture. Simac wilde graag voor het voetlicht brengen hoe de doelgroep het hoogste level van SDA kan halen.

De aanpak

ContentXperience ontwikkelde een campagnesite, een gezicht voor de campagne en content. In e-books, blogs en whitepapers wordt Cisco SDA effectief toegelicht, op een manier die aansluit bij uitdagingen van de doelgroep. Ook is een survey ontwikkeld, waarmee de doelgroep kan checken op welk level van Cisco SDA hun organisatie zich bevindt. Daarnaast is er een Catalyst-vergelijker gemaakt, om verschillen tussen specificaties van meerdere Cisco-switches helder te krijgen.

Het resultaat

In combinatie met online marketing is veel zichtbaarheid gegenereerd. Hiervoor is ook gebruik gemaakt van LinkedIn Sponsored Updates en Google AdWords.

CX Logo.png

Wil jij ook kwalitatieve content? En resultaat behalen uit jouw marketing?

Genoeg over ons. We zijn vooral heel benieuwd naar jou en naar jouw doelstellingen. Goed plan? 
Laten we kennismaken. Want het begint bij een goed eerste contact. Bel 026-7999-66 of mail naar info@contentxperience.nl